Over ons

Passie voor de handboogsport, met het accent op service!

Hét Handboogcentrum van Nederland, 10.000 m2 handboogsport!
Met het accent op service!

Multidisciplinair:
Recurvebogen, compoundbogen, barebow, longbow, traditioneel en kruisbogen, met en voor alle soorten bogen kun je bij ons terecht. We verkopen niet alleen deze bogen, maar we repareren ze ook, verzorgen het onderhoud, geven advies over het materiaal, de schiettechniek, mentaal en verzorgen workshops en lezingen.
25m1p, Indoor, Outdoor, Veld, 3D: wij geven je advies over het juiste materiaal.

Geen blabla verhaal, maar eerlijk advies waar je iets aan hebt.
Klantvriendelijkheid, gastvrijheid, kwaliteit en service, dáár staan we voor! We draaien er niet om heen, geven op maat gemaakt advies en jij beslist. Wij luisteren naar je wensen en houden rekening met je budget. Onze medewerkers Pascal, Jasper en Collin hebben jarenlange ervaring in de handboogsport, van recreatie- tot topsport. Daardoor weten ze wat er speelt en leeft in onze sport.

Of je nu 25mtr 1pijl, 18mtr Indoor, Outdoor, 3D, Veld of op de Wip schiet,
Je kunt altijd bij ons terecht en wij houden rekening met je wensen en budget. Wij leveren alles wat met handboogsport en ook kruisboogsport te maken heeft. Pezen en materiaal om pezen te maken, latten, grips & grepen, pijlen (excl. recht maken..), compound- en kruisboogcams, tabs (vervanging van het leer), releaseonderhoud en vervanging van onderdelen, vizieren, opleggers voor recurve en compound, pijlentassen, handboog- en kruisboogonderdelen, reparatiemateriaal,  handboogkoffers/tassen, 2D & 3D targets, allerlei soorten blazoenen of dierenfiguren,  doelpakken (stro en foam) kleding en caps, dvd’s, boeken, mokken, onderzetters, schietbriefjes, stickers, paraplu’s. Noem het maar op en wij zorgen er voor. Tevens leveren wij doelwandsystemen voor verenigingen, eventueel op maat gemaakt.

Een Workshop volgen of komen schieten met een groep? Individuele of groepstrainingen (speciaal afgestemd op verenigingen) of zelf trainen?
Je bent van harte welkom!
We hebben in totaal 29 trainingsbanen, binnen tot 25 meter en buiten op de Schietweide tot 90 meter. Kijk bij Archery Learning Projects voor meer info over onze workshops. De workshop/vergaderruimte Denk & Doe is tevens te huur.

Download hier onze activiteitenfolder, inclusief prijzen, bbq en dranken:
Folder ASC groepsactiviteiten 2018

1. Inclusief afstellen bij aankoop:
Bij aankoop van een nieuwe boog kun je de boog meteen door ons laten afstellen. Het afstellen duurt ongeveer twee tot drie uur en is bij de aankoopprijs inbegrepen.

2. 1000-schot garantie na aankoop nieuwe boog:
Na ongeveer 1000 schoten kijken wij je  nieuw gekochte boog helemaal gratis na!
Duurt ongeveer een half uurtje.

3. Langere levertijd:
Helaas, soms duurt het wat langer dan gewenst voordat een boog of ander handboogmateriaal wordt geleverd door de fabrikant. Dit is een bekend verhaal waar wij én de leverancier niets aan kunnen doen dan wachten tot het er is. Wij houden je regelmatig op de hoogte, door middel van een telefoontje of een e-mail, van de status van de bestelling zodat je weet waar je aan toe bent. En je kunt natuurlijk altijd zelf even contact met ons opnemen.

4. Altijd een oplossing:
Zijn er vragen of opmerkingen? Dan kunt je ons altijd bellen, mailen of persoonlijk aanspreken en wij zorgen voor een antwoord of een oplossing.
En ja, wij maken ook wel eens fouten want wij zijn niet perfect, maar we streven naar perfectie, kwaliteit en service, elke dag weer, dag in dat uit.
We luisteren daarbij naar onze klanten want klachten zijn er niet alleen om op te lossen, maar ook om van te leren. Een fout één keer maken is meer dan genoeg.

5. Ben je niet tevreden of is er iets niet naar wens verlopen?
Neem direct contact met ons op!
Als je tevreden bent dan horen wij dat ook graag!