Allon Keja welkom bij Team ASC

Mijn liefde voor het boogschieten groeit elke dag.

Bij de kasteelruïnes in de Dordogne werd ik gegrepen door het boogschieten. Tot mijn geluk had mijn Russische pianodocente Natasha Sitnikova zojuist het boogschieten weer opgepakt. Ik was 9 jaar toen ik van haar mijn eerste boogschietles kreeg bij haar in de achtertuin.  Niet veel later is in Assen het AATC  opgericht. Daar kan ik nu ook op grotere afstanden schieten. Ik trainde steeds vaker en regelmatiger en schoot mijn eerste wedstrijd op het NK in maart 2018 waar ik tot mijn verbazing brons pakte.  Sinds het nieuwe seizoen neem ik deel aan de competitie, ook aan de regionale wedstrijden.

Vanuit het Noorden reis ik samen met mijn vader en Natasha regelmatig naar het Zuiden naar het ASC waar Johan van Dongen samen met mijn coach mij begeleidt in het steeds aanpassen van mijn bogen. Met Natasha maak ik trainingsschema’s die steeds intensiever worden en mijn liefde voor het boogschieten groeit elke dag. Natasha begeleidt mij in techniek, fitness en ook mentale training. Zij doet dat op zeer professionele wijze.  Hiermee hoop ik een goede basis te krijgen om ooit op World Cups, WK’s en Olympische spelen te kunnen schieten.