Archery Service Center en Boogwereld.nl

Voor en door handboogschutters!
Alles over wedstrijden, uitslagen, actuele activiteiten en nieuwtjes.
Wil je een wedstrijd bekendmaken? Lees er hier meer over!
En natuurlijk zijn alle wedstrijden en workshops van Archery Learning Projects (onderdeel van ASC) ook te vinden op Boogwereld.nl

Aan het woord:
Jan Wout de Geus, Websitebeheerder Boogwereld.nl:

“Boogwereld is ontstaan in 2012. Martijn van der Veen was daarvoor al bezig met de website 3dschieten.nl.Ik zelf was een blog begonnen genaamd PFBlog. Voor mij was het doel een complete kalender op 1 plek te creëren en wat ik ook belangrijk vond is dat er een website zou komen van en door boogschutters. Met nadruk dus ook door boogschutters.
Martijn had geen tijd meer om 3dschieten.nl voor te zetten en vroeg mij om daar mee verder te gaan.
Ik vond dat prima, maar ik wou dan wel een compleet ander opgezette site met een andere naam. Zo is Boogwereld.nl ontstaan met een duidelijk herkenbare uitstraling. Boogwereld groeide gestaag en bereikte steeds meer en meer boogschutters. Inmiddels +1000 schutters weten hun weg te vinden naar Boogwereld.

Voor een groot deel betreft het 3d schutters, maar ook traditionele en veldschutters bezoeken Boogwereld.nl.

Ken je onze website nog niet? Bezoek ons dan eens. Je mag gerust een wedstrijdverslag maken of foto’s insturen. Wij publiceren het en zo bereik je vele medeschutters. Vele verenigingen weten inmiddels hun weg te vinden naar Boogwereld om zo hun wedstrijden te promoten. En dat werkt!
Wil je een wedstrijd bekendmaken, stuur dan je flyer en eventueel tekst in. Wij maken het bekend in de vorm van een bericht en zetten de wedstrijd in de kalender. Updates hier van doen we op de Facebookpagina Boogwereld. Zo blijft iedereen altijd op de hoogte van actuele activiteiten, nieuws en uitslagen.

Handboogsport behandelt veelal targetschieten. Heb je echter nieuws op dat gebied stuur het dan gerust in. Nogmaals Boogwereld.nl is bedoelt voor alle vormen van boogschieten van en door boogschutters”.

Jan Wout de Geus, Websitebeheerder Boogwereld.nl

www.boogwereld.nl