Welkom Dieter in Team ASC

Ik ben Dieter Erkens (52) en schiet bij BV Baesweiler (omgeving Aken).
Voor deze vereniging kom ik uit voor diverse kampioenschappen in Duitsland.
De tweede is het Bogen Team Cölln en voor deze vereniging schiet ik de Parakampioenschappen in Duitsland.
In 2010 leerde ik recurve boogschieten via mijn zoon en op 1 april 2011 het barebowschieten. Tien dagen later volgde mijn eerste 30 meter toernooi onder het motto: ik wordt niet de laatste.
En inderdaad, ik werd niet de laatste!
In 2012 begonnen de kampioenschappen en in de zomer van dat jaar behaalde ik de derde plaats individueel en won met het team de eerste plaats.
Op de Rhein Erft Champions in 2013 en 2014 werd ik tweede in het algemeen klassement.
En behaalde met het team van 2013 tot en met 2018 elk jaar weer de eerste plaats.Ik bereikte mijn persoonlijk hoogtepunt in 2015 met een 1e plaats bij de Nationale Kampioenschappen Indoor en Outdoor.

Via Twan Cleven kwam ik in contact met ASC. Twan was mijn persoonlijke trainer en vandaar ook mijn persoonlijke successen in 2015.
In 2016 heb ik een ernstig ongeluk gehad met een gecompliceerde schouderbreuk waardoor ik drie operaties moest ondergaan gevolgd door een langdurige rehabilitatie.
Terug naar af!
Ik kon niet meer schieten zoals ik gewend was. Ik moest mijn techniek verschillende keren veranderen. Heb een techniek gevonden die precies bij mij past en waardoor ik weer met plezier kan boogschieten.
Ik ben daarom ook heel blij en vooral ook dankbaar dat ASC mij in het team heeft opgenomen om mij te ondersteunen in de handboogsport.

Johan en Mary, bedankt voor deze kans.
Nu ben ik één van de groene!